Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Τουρλού τουρλού!



Υλικά για 2 άτομα:

2 κολοκυθάκια
2 πατάτες
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κρεμμύδι
1 καρότο
3 κουταλιές της σούπας λάδι
μισή κονσέρβα τοματάκι
5 κουταλιές της σούπας πουμαρό
μισό ποτήρι νερό
2 κομματάκια (σε μέγεθος σπιρτόκουτου) φέτα light
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

 Σε ένα πυρεξάκι βάζουμε το λάδι και απο πάνω το τοματάκι. Κόβουμε μέσα στο πυρέξ όλα τα λαχανικά σε κομμάτια (τις πατάτες πιο μικρές) και τρίβουμε το καρότο στο χοντρό μέρος του τρίφτη. Απλώνουμε από πάνω το πουμαρό με ένα κουτάλι και ρίχνουμε το νεράκι. Ρίχνουμε αλάτι και τα μπαχαρικά και το βάζουμε στο φούρνο, στους 200 για καμιά ώρα, ανάλογα το φούρνο. 5 λεπτά πριν το βγάλουμε τρίβουμε απο πάνω τη φέτα και το ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου