Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αυγό... περίπου τηγανητό!


Βρήκα τρόπο να τρώω το αγαπημένο μου τηγανητό αυγουλάκι χωρίς έξτρα θερμίδες, και νιώθω ότι ανακάλυψα την Αμερική!!! Ο τρόπος είναι απλός. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγες σταγόνες λάδι και με ένα χαρτί το αλείφουμε παντού. Βάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το αυγό και περιμένουμε να ψηθεί καλά από τη μία πλευρά. Μετά το πιάνουμε με μια σπάτουλα και το γυρνάμε προσεκτικά και από την άλλη. Το ψήνουμε λίγο ακόμα ανάλογα το πόσο μελάτο θέλουμε τον κρόκο. Το βγάζουμε, το αλατίζουμε και αν θέλουμε στάζουμε από πάνω λίγο λαδάκι ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου