Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ψαρονέφρι με μουστάρδα και πιπεριές


Υλικά για 2 άτομα

4 μέτρια κομμάτια ψαρονέφρι
2 πιπεριές
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
χυμός από ένα λεμόνι
μισή κούπα λευκό κρασί
ελάχιστο λάδι
αλάτι, πιπέρι, δενδρολίβανο

Αλείφουμε με λάδι ένα αντικολλητικό τηγάνι και το βάζουμε στη φωτιά. Όταν κάψει βάζουμε το κρέας μέσα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομματάκια. Μόλις το κρέας πάρει χρώμα απο τη μία πλευρά το γυρίζουμε, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και δενδρολίβανο και ρίχνουμε τις πιπεριές στο τηγάνι. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το λεμόνι, ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Όταν το κρέας γίνει και από την άλλη πλευρά, σβήνουμε με το κρασί και μετά περιχύνουμε με τη μουστάρδα και το λεμόνι. Κουνάμε το τηγάνι να πάνε παντού τα υγρά, σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου